Έρωτες & αισθήματα συνθλιβονται Δημιουργός: aprobleptos, Γιώργος Την καλημέρα μου σε ΟΛΕΣ/ΟΥΣ ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έρωτες & αισθήματα
συνθλίβονται
ανοίγει ρωγμή
στην αλληλουχία των στιγμών
στην δύναμη του ακαθόριστου
στο απρόσμενο
& στο τυχαίο
στην ανατροπή του κανόνα
στο μετέωρο μηδέν.
Με εξαντλεί
η καθημερινότητα.
Με αηδιάζει
Η επαναληπτικότητα
με ματώνουν
τα αιμόφυρτα όνειρα
Ο φόρος της ασημαντότητας...
Ζωή σ’ αγαπώ ...
αλλά όχι κάθε μέρα.
2-09-2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-10-2011 |