κάποτε Δημιουργός: χρήστος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info παραδίνομαι στις μνήμες τις παλίνδρομες
και στις θαμπές και ξέθωρες σκιές
στις συνευρέσεις ερώτων ταπεινών
ερώτων ένδοξων
γιατί ήμουν σώμα κάποτε
αφήνομαι στης θάλασσα το άφρισμα
στων χλοερών βυθών τον εναγκαλισμό
στις πλημμυρίδες που ακολούθησα
πιασμένος απ’ της άνωσης τα μπράτσα
γιατί είχα ελπίδες κάποτε
αγγίζομαι. στο μέτωπο παράλληλες γραμμές
ευθείες άτμητες του απείρου χρόνου
στα μάτια μέσα μου ενοικεί η σκουριά
μετρώντας τον καιρό
καιρό γιατί είχα κάποτε
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-10-2011 |