Η μαγική σου αγκαλιά Δημιουργός: aprobleptos, Γιώργος Με μια καλημερα ειμαι εδω...αφιερωμενο! ...Στις γυναίκες που ...πολυ αγαπησα...& σε οσες αγαπησω...! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μες των ματιών σου το νερό
αναβαπτίζομαι
όνομα αλλάζω & θεό
για σένα
αναπροσδιορίζομαι.
Η μαγική σου αγκαλιά
των χειλιών σου η φωτιά
τα πριν όλα τα ρίχνει
σε λήθη & σε δίνη.
Στα χέρια σου
οι χάρτες μου
στο βλέμμα σου
οι πολλαπλές Ιθάκες μου
Η μυριόκαλη σου η καρδιά
ορφάνια καίει & μοναξιά,
ανάμεσα γη & ουρανό
σε ορίζω δρόμο, αγάπη & θεό…
6/10/2011 Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-10-2011 |