Μην φύγεις σε παρακαλώ (αφιερωμένο) Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης αληθινές στιγμές αγάπης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μην τα κοιτάς τα μάτια μου
που είναι πονεμένα
όλη την νύχτα έκλαιγαν
αγάπη μου για σένα .
Μην φύγεις σε παρακαλώ
θέλω να με κοντά σου
γιατί το ξέρεις μάτια μου
δεν κάνω μακριά σου .
Ήταν αξέχαστες στιγμές
που έζησα μαζί σου
για μένα είναι δύσκολο
να φύγω απ΄ την ζωή σου .
Μην φύγεις σε παρακαλώ
μόνη μην με αφήσεις
γιατί αν φύγεις μακριά
μπορεί να μην γυρίσεις .
Θαν η ζωή για μένανε
λουλούδι μαραμένο
χωρίς νερό θα ξεραθώ
εσένα να προσμένω .
Άγγελος 4/10/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-10-2011 |