Σκοτωμένος έρωτας Δημιουργός: ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ μια γλυκιά καλημέρα στους στιχοφίλους!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [color=#333300]Ο πόνος ξεχείλισε
στο άδειο μπουκάλι
σκόρπια τσιγάρα
στο πάτωμα η κάφτρα
κι η αγάπη
στο πάτο κατακάθι
πεταμένη σαν αποφάγι
απ' του εραστή το ανάθεμα του
του δειλού απόσταγμα του
δηλητήριο κεντρί
στα όνειρα μου.
Ξεψύχισε
του έρωτα η αυγή
απ' το σπαθί
του μολυβένιου πειρατή
πειρατής ικέτης κάποτε
για μια στάλα ζωής
σαν του χαρίστηκε η αχτίς
την ποδοπάτησε
δίχως ίχνος
στοργής και ντροπής.
Απ' της οθόνης
και του ήχου το γυαλί
μιλά
εκ του ασφαλούς
ο φτερωτός εφέντης
της ανατολής
μα να αντικρίσει
κατάματα το γελάκι
τα κότσια δεν έχει
της νύχτας ο εκδικητής.
Αισθήματα κι αισθήσεις
σε πάγκο αραδιασμένα
στο παζάρι του θεαθήναι
διαλαλούν και πουλούν
οι πραματευτάδες του ερωτικού
ξεγελούν μ' ευγένεια
με λέξεις κεραυνώνουν
του φεγγαριού τα χάδια.
30/1/2011[/color] Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-10-2011 |