για αγγελους χωρις φτερα Δημιουργός: newdimitris, dimitris Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info σαν ειπα πως θα περπατησω
σε εναν δρομο να χει φως
και πως στα χερια θα κρατησω
οσους κι αν αγγελους θα βρω
και μια φωνη βαθεια μου λεει
πως ενα καλεσμα θα δω
που εχουν στειλει οι αγγελοι
να εχω για να μην χαθω
με ενα ξορκι να ξορκισω
το καθε σκοτεινο στενο
σαν τριανταφυλλο που ανθιζει
να ειναι καθε πρωινο
κι αν ειμαι μεσα στους αγγελους
και με ρωτουν ποιος ειμαι εγω
θα πω πως ηρθα να αποκτησω
να παρω λιγο ουρανο
να ανοιξει η πορτα με υποσχεσεις
το περασμα στον εαυτο
και του σοφου καρδια να εχει
κι ενος αγγελου το φτερο
στην γη δεν εχει τετοιο κοσμο
να εχουν αγγελοι φτερα
κι αν με ρωτουν θα βρω τον τροπο
η καταιγιδα να περνα
too dimitris aspiotis
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-10-2011 |