Σας βαρεθηκα Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Επειδη εγω δεν κανω τα παρακατω και τους γραφω στα μεγαλα μου περναω καλα στη ζωη μου, ακουω οσους θελω, οταν θελω και οταν κρινω οτι πρεπει και δεν υποκλινομαι για κανεναν, ειμαι αυτοδιμηουργητος πραγματικα, χαιρομαι γι οσα εχω και ειμαι χορτατος. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Για να μιλησεις σε καποιον για κατι απλο
πρεπει πρωτα να κανεις το ακατορθωτο
πρεπει να περασεις απο ακροαση
για να δεις στη ζωη σου μια οαση
πρεπει για να πεις καλημερα στο αφεντικο
να κανεις υποκληση και να ληγισεις το λαιμο
σας βαρεθηκα σας βαρεθηκα
θα παρω τα βουνα
σας βαρεθηκα και αηδιασα
δεν θα γυρισω πια
Για να κανεις κατι στη ζωη σου ακους χιλιαδυο
απο ανθρωπους κατεστραμενους που τα καναν ρημαδιο
πρεπει να κανεις πρωτοκολο με ανθρωπους για να τους δεις
και να προετοιμαστεις για το πως κατι θα τους πεις
πρεπει για να πεις αυτη θα παντρευτω
να παρεις ψηφο εμπιστοσυνης απο συγγενη πλουσιο και φτωχο Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-10-2011 |