Αντίο φίλοι μου Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δε γράφω απόψε για να περάσει η ώρα
Ούτε για να σας κάνω να γελάσετε
Για της ζωής μου γράφω την κατηφόρα
Αφήνω κάτι για να μη με ξεχάσετε
[B]Αντίο φίλοι μου καλοί
Εδώ τελειώνει η ζωή
Για μένα
Δεν έχει νόημα να ζεις
Αν δε μπορείς ν'αγαπηθείς
Από κανένα[/B]
Δε γράφω απόψε για να περάσει η ώρα
Ούτε για να σας κάνω να γελάσετε
Για της ψυχούλας μου γράφω τη μπόρα
Ένα ενθύμιο για να μη με ξεχάσετε Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-10-2011 |