Ούτοπία Δημιουργός: merlin17254, Γιωργος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ούτοπία
Μία στιγμή, μία άγκαλιά,
μιά μόνο εύκαιρία.
Έκπληκτος μπαίνω στήν ζωή,
φεύγω μέ άπορία.
Άκατανόητοι δεσμοί,
έλπίδες γιά εύτυχία,
μά είναι ύπεράνθρωπο,
νά ζείς μέ αίσιοδοξία.
Ένας άπλός είμαι άνθρωπος,
πού προσπαθεί νά νοιώσει,
αύτό πού λέν ''διαδρομή'',
πρίν γρήγορα τελειώσει.
Νά δώ τά άξιοθέατα,
ούτε λεπτό μήν χάσω.
Νά μάθω χίλια μυστικά,
στό τέρμα πρίν νά φτάσω.
Κουράστηκα, βαρέθηκα,
μέ τό άγχος νά παλεύω
καί τήν ζωή μου συνεχώς,
μ αύτό νά τήν παιδεύω.
Γι αύτό, στό ρεύμα άφήνομαι
κι όπου μέ πάει, πάω.
Μά έχω μάθει τώρα πιά,
νά μήν ζητώ πάρα πολλά,
κι άπλά....ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΩ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-10-2011 | |