ο άνεργος (new) Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Collections&act=details&collection=995 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-σύντροφε Πρόεδρε, ένας …ένας...
-τι έπαθες και πρασίνισες σύντροφε Μόσιαλε?
-μα είμαστε πράσινοι έτσι κι αλλιώς Πρόεδρε μου!
-«πράσινοι», μόνο για τους αφελείς χωριστροτσακισμένε μου !
- όμως φαίνεται πολύ άγριος ποδηλαταπάγαυσμα !
- τελικά ποιός είναι αυτός ο «άγριος» παπαγάλε μου?
-ένας νέος ,με μάτια που γυαλίζουνε !
-φοράει κουκούλα ?
-δυστυχώς όχι !
-κρατάει λοστό,πέτρες ή μολότοφ ?
-ούτε !
-μήπως βαριοπούλα?
-ούτε σφυράκι νευρολόγου !
-επομένως δεν είναι δικό μας παιδί !
-δεν είναι, γι αυτό και με φοβίζει !
-και τι θέλει από μένα?
-να του δώσετε δουλειά !
-μα εμεις δεν ειμαστε για να δίνουμε ,αλλά για να παίρνουμε !
-μα τον απολύσανε και ειναι προστάτης οικογένειας !
-κι εγω ειμαι προστάτης όλης της χώρας !
-μα πεινάει πνεύμα φιλάνθρωπο !
-τέλος πάντων,δώστου λίγο παντεσπάνι και δίωξτον !
-δεν θέλει παντεσπάνι,ψωμί θέλει ο αναιδής !
-ε δώστου μια φρατζόλα και καθαρίσαμε !
-ούτε φρατζόλα θέλει,μόνο να σας δεί απο κοντά !
-μπρρρρ...πόσο κοντά δηλαδή ?
-φέις του φέις !
-δηλαδή,χωρίς την Σοσιαλιστική μάσκα μου?
-χωρίς !
-κι αν μου επιτεθει με τα νύχια?
-του τα κόψαμε και τα λιμάραμε προληπτικά !
-δεν φτάνει αυτό !
-τον αλυσσοδέσαμε κιόλας !
-δεν νοιώθω ασφαλής,με φοβίζουνε οι άνεργοι,ακομα και αλυσσοδεμένοι !
-μα του πήραμε και δαχτυλικά αποτυπώματα !
-ακόμα κι απ τα πέλματα ?
-ακόμα κι απ τη γλώσσα !
-μόνο αυτά τα μέτρα πήρατε?
-μα τον περάσαμε και από ακτίνες Χ
-είδατε και τον σκελετό του ?
-μετρήσαμε ακόμα και τα παΐδια του !
-τον περάσατε απο τομογράφο?
-του κάναμε ακόμα και μαγνητική !
-ούφ, ησύχασα !
-μα τον ψάξαμε καλά σας λέω, να του πω να περάσει?
-φυσικά, αλλά ολοτσίτσιδος !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-10-2011 | |