το δίκαιο του ισχυροτέρου Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -Μπένιτο μου, μήπως το παρατράβηξες με τους φόρους στους φτωχούς?
-μα δεν υπήρχε άλλη λύση υπέρτατε !
-ε πως δεν υπήρχε, υπάρχει 30 δις μεγαλοφοροδιαφυγή !
-δηλαδή θα θέλατε να πληρώσουνε και οι μεγαλοχορηγοί μας?
-όχι φυσικά,αυτοί μας στηρίζουνε με νύχια και με δόντια !
-γιαυτό και θα την πληρώσουνε , εκείνοι που δεν έχουνε νύχια και ειναι και φαφούτηδες!!
-είναι όμως δίκαιο?
-"δίκαιο ,είναι το δίκαιο του ισχυρότερου" ,υπέρλαμπρε !
-σωστά,άλλωστε η εξουσία μας είναι ο ισχυρότερος !
-πφφφφφφ..πφφφφφφ
-τι θόρυβος είναι αυτός στην αυλή Μπενίτο μου?
-πού να ξέρω τρισμέγιστε,η Λεγεώνα που σας φυλάει ήτανε στη θέση της
-για ρίξε μια ματιά,είναι ακόμα στη θέση της?
-άλογο ακούω,αλλά άλογο δεν βλέπω !
-δηαλδή ,ιππόδρομος γίναμε ?
-κάτι χειρότερο ανθρωπάκι !
-ποιός είσαστε κύριε ,που περάσατε μεσα απο την πόρτα πάνω σε μαύρο άλογο?
-ο μαύρος καβαλάρης αναίσχυντοι !
-δηλαδή ο χάρος ?
- όχι,ο άλλος,που τον τρέμανε οι Τούρκοι και οι προδότες!
-φρονώ ότι είναι το φάντασμα του Πλαστήρα τρισμέγιστε !
-μπρρρρ…κάνε κάτι Μπενίτο μου,είναι πολύ φοβιστικός !
-κύριε,μπορώ να σας σαγηνεύσω δια του λόγου μου,αν μου το επιτρέπετε?
-σκασμός απάνθρωπε χοντρέ ,νομίζεις πως σ έμενα περνάνε οι ρητορείες?
-μπρρρρ..δηλαδή τι θέλετε από εμάς αν επιτρέπεται ?
-να σας πάρω τα κεφάλια και των δυό μαζί !
-μπρρρρ..μα χωρίς να μας δικάσετε, δεν θα είναι άδικο?
-θα εφαρμόσω το προσφιλές σας ,« δίκαιο του ισχυροτέρου» !
- μα αυτό το εφαρμόζουμε μόνο εμείς ως εξουσία !
-όμως τώρα,ο "ισχυρότερος" είναι το σπαθί μου!
-Αντααααααααα..
-τι έπαθες άντρα μου?
- γρήγορα στο Σινούκ,χάσαμε "το δίκαιο του ισχυροτέρου" !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-10-2011 | |