Save Me (flash Of Light) Δημιουργός: mariaaa_3773 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Flashbacks of my life
Circling around me
Seeing them all right here
Right in front of me
Come on, come on
Save me from this nightmare
Feeling frozen
Falling into a sweet slumber
From which I might never wake
Save me, please, save me
Everytime I go back
I see myself
Laying down there
My heart stops beating
And I'm losing the battle
Come on, come on
Save me from this nightmare
Feeling frozen
Falling into a sweet slumber
From which I might never wake
Save me, please, save me
Shackles of fear
Keeping me down
As I'm losing the fight
Suddenly a flash of light comes up
Shattering the shackles
Unchaining me before it's too late
My heart is beating again
I'm not frozen anymore
I'm there, I'm still there
I'm awake (awake), I'm still awake
Finally came back to life
Come on, come on
Save me from this nightmare
Feeling frozen
Falling into a sweet slumber
From which I might never wake
Save me, please, save me
A flash of light came by me
And I'm saved again
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-10-2011 | |