Στειλε Τη Θεε Μου Στ' Ονειρο Δημιουργός: ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΤ' ΟΝΕΙΡΟ
[Κρητική ερτζιανή καντάδα]
Να βάλω φρένο στα όνειρα
θέλω μα πώς δεν ξέρω.
Εσένα ψάχνω οληνυχτίς
για χάρη σου υποφέρω…
Ας ήταν και να σμίγαμε
το βράδυ στα όνειρα μας,
να νοιώσει ο ένας του αλλουνού
τους χτύπους της καρδιάς μας……
Ας ήταν και να σμίγαμε
στα όνειρα τα βράδια.
Να δω πώς είναι μιας Θεάς,
τα μεταξένια χάδια………
Στείλε τη Θεέ μου στ' όνειρο,
δε σου ζητώ άλλη χάρη,
φέρσου και Συ για μια φορά
Άντρας και Παλικάρι ..............
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-10-2011 |