Τα γράμματα Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Διαβάζω γράμματα παλιά
Μ’ αυτά κοιμάμαι αγκαλιά
Και το δάκρυ μου κυλάει
Στη πληγή που με πονάει
……Αίμα στη καρδιά
Σκεπάζω τώρα τους καημούς
Τους άδικους μου τους θυμούς
Πόσο μου ‘χεις λείψει
μονάχα λίγο να σε δω
Θα ήταν αρκετό
Ρ
[B]Είναι αυτά τα γράμματά σου
Με κρατάνε μακριά σου
Έφυγες από κοντά μου
……Βράδια στη σιωπή
Είχες πει πως μ’ αγαπούσες
Όμως δεν το εννοούσες
Γράμματα από σένα έχω
Που διαβάζω ως το πρωί[/B]
Διαβάζω λέξεις στη σειρά
Ζωγράφισες και δυο φιλιά
Σαν εκείνο που ‘χες δώσει
Κι ήτανε να με σκοτώσει
......Για στερνή φορά………
Τι νόημα έχουν οι στιγμές
Άδειες είναι σκοτεινές
Σε μια λέξη κλείνουν όλες
το «αντίο» και μ’ αφήνουν
στη δική σου τη γωνιά…………
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-10-2011 |