Αν ήσουνα δική μου Δημιουργός: poet1971, ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ααααχ! Αν ήσουνα δική μου... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αν ήσουνα δική μου
θα σού ‘σφιγγα τα χέρια,
μην τύχει και μου πεις ότι κρυώνεις.
Θα μάζευα στις χούφτες
σκόνη απ’ τ’ αστέρια,
νά ‘χω να σου προσφέρω όταν νυχτώνει,
σαν μες την αγκαλιά μου
θα κούρνιαζες μ’ αγάπη
και γω, θά ‘νοιωθα σαν να με λυτρώνεις.
Αν ήσουνα δική μου
θα χάιδευα τα μαλλιά σου
μέχρι τα όνειρα να σ’ αποπάρουν
Θα κράταγα μακριά σου,
όλους τους εφιάλτες,
μην τύχει και στον ύπνο σε πικράνουν.
Αν ήσουνα δική μου...
Αν ήσουνα δική μου!
Αν ήσουνα δική μου
θα χάιδευα το κορμί σου
να δω στο πάθος που μπορεί να φτάσεις,
θα κράταγα στα χέρια
χίλια καλοκαίρια
στη ζεστασιά τους για να ξαποστάσεις.
Θα φύλαγα με πάθος
τον όμορφο λαιμό σου
ως που από πόθο να χαμογελάσεις.
Αν ήσουνα δική μου
θα σ’ έβλεπα στα μάτια
την ώρα που τα βλέφαρά σου ανοίγαν
θα ‘παιρνες μια ανάσα
θα ‘λεγες ‘σ΄ αγαπάω’
και τότε τα δικά μου μάτια ...ας ‘κλείναν!
Αν ήσουνα δική μου...
Αν ήσουνα δική μου!
8/12/2009
ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Γεωργίου ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ "ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΕΣΠΕΡΑΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ"Copyright® 2010
[I][/I][I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-10-2011 |