ο δάσκαλος Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -Γγιώργκο…Γκιώργκο..
-μπρρρρ..εσύ είσαι Μουαμάρ ?
-εγκώ ειμαι σύντροφε !
-γιατί σε βλέπω κατακόκκινο?
-γκιατί εντω κάτω έκει όλο φωτιές !
-και τι θέλεις εσύ στις φωτιές,πυροσβέστης είσαι?
-εκεί με στείλανε οι ατεόφομποι οι ντικοί μου!
-κα τι τρώς εκεί κάτω αν επιτρέπεται?
-τις σάρκες μου σύντροφε !
-μα πως τις τρώς για να καταλάβω κι εγώ?
-μας μπράζει κατε μεσημέρι ο Σειτάν !
-φαντάζομαι ότι θα διψάς κιόλας !
-μπά, πίνω απ το τζουμί μου !
-για πες μου τώρα,γιατί ήρθες στον ύπνο μου?
-γκιατι εντω κάτω,μπρήκα τον ντασκαλό σου !
-για θυμησέ μου τον Μουαμάρ !
-Τσολάκογκλου !
- α μάλιστα και τί σούπε για μένα ?
-ότι με σένα,μπρήκε το ντασκαλό του !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-10-2011 |