Το φουστανάκι που φοράς ( χορευτικό συρτό ) Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης ένας χαρούμενος συρτός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το φουστανάκι που φοράς
στο δρόμο που πηγαίνεις
νέοι και γέροι σε κοιτούν
όλους τους ξετρελαίνεις .
Να ήμουν φουστάνι σου
μέσα να σε κοιτάζω
να΄ βλέπα το κορμάκι σου
βαριά ν΄ αναστενάζω .
Εσένα έφτιαξε ο θεός
τον κόσμο να τρελαίνεις
λόγια σου λεν οι γέροντες
που δεν το περιμένεις .
Εσύ είσαι όλο τσαχπινιά
τίποτε δεν σε νοιάζει
και άμα σε πειράζουνε
εσένα δεν τρομάζει .
Τους νέους τους ξελόγιασε
στον ύπνο τους ξυπνάνε
οπού βρεθούν οπού σταθούν
για σένα νε μιλάνε .
Άγγελος 21/3/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-10-2011 |