Εκείνη είναι Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Με κρίνετε για ότι έχω αποφασίσει
Μαζί μου ξέρει μόνο εκείνη τι έχει ζήσει
Μου λέτε πως μου στάθηκε στα δύσκολα
Και λάθος μου η αγάπη μας να σβήσει
Μα εκείνη όπου διάλεξε ας ζήσει ……..
Ρ
[B]Είναι εκείνη που με πρόδωσε
μου είχε πει πως μ’ αγαπούσε
εκείνη είναι που με σκότωσε
στα ξένα χείλη που φιλούσε
Είναι εκείνη που με έκανε
τα όνειρά μου να ξεγράψω
εκείνη είναι που τα έκαψε
και τώρα πώς να το ξεχάσω[/B]
Μου λέτε να πιστέψω τη συγνώμη της
Για αυτό το μόνο λάθος που ‘χει κάνει
γυαλί που έσπασε η καρδιά στα λόγια της
μα έχει για ότι έγινε εκείνη την ευθύνη
δεν με ‘μαθε πότε της ….. μη με κρίνει…….
Ρ
[B]Είναι εκείνη που με πρόδωσε
μου είχε πει πως μ’ αγαπούσε
εκείνη είναι που με σκότωσε
στα ξένα χείλη που φιλούσε
Είναι εκείνη που με έκανε
τα όνειρά μου να ξεγράψω
εκείνη είναι που τα έκαψε
και τώρα πώς να το ξεχάσω[/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-10-2011 |