Καρδιά μου μπορείς Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλημέρα σε όλους και καλή μας βδομάδα, ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βγάλε φτερά και πέτα
καρδιά μου το μπορείς
μη πέφτεις σε βαλτόνερα
και χάνεσαι νωρίς.
Είναι λίγη η ζήση μας
πολύ η στεναχώρια
βγάλε φτερά και πέτα
μην μένεις άλλο χώρια.
Πέτα σε μιά αγκαλιά
που μένει ανοιχτή
εσένα περιμένει
να κλείσει να χαρεί.
Βγάλε φτερά και πέτα
μην το καθυστερείς
λίγα είναι τα χρόνια
που μένουν, το μπορείς.
Ίσως και να πονέσεις
ίσως και να χαθείς
αξίζει όμως τον κόπο
δοκίμασε να δεις.
Ίσως και να ζήσεις
μιά μεγάλη αγάπη
που ο θεός σου στέλνει
η δύση πριν να έρθει. Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-10-2011 |