Δεν έχω πέλαγα Δημιουργός: ivikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν έχω πέλαγα να ρίξω το σκαρί
έχω ένα χείμαρρο που στέγνωσε από χρόνια
δένω για ξάρτια, το «γιατί» και μια λησμόνια
και το αγναντεύω, για να δω αν προχωρεί…
Μέσα απ’ του χείμαρρου τις ξέρες, στ’ ανοιχτά
κάνω καρδιά μου, τα φιλιά σου κωπηλάτες,
στεριές δεν βλέπω… .είναι όλες τους φευγάτες…
και η καρδιά μου μες στην πίκρα αλυχτά!!!!
Όταν στις όχθες του χειμάρρου σου είχα βγει,
της λησμονιάς οι Λαιστρυγόνες μου χυμήξαν….
αγάπες κι όνειρα καρδούλα μου τα πνίξαν……
και στα «σ’ αγαπώ σου» πάλι βάλανε… .φραγή…..
Δεν έχω πέλαγα, φουρτούνες για να δω
ούτε ένα κύμα … που καημούς θα καταπίνει….
όμως κι η μάγισσα μου το ‘πε: «Φταίει εκείνη…
που ζει με άλλον…. και ποτέ δεν είναι εδώ….»
26.09.2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-10-2011 | |