Η καρδιά σου Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στο «αμήν» θες να με φτάσεις
…Στο «αμήν»
Μα σου το ‘πα θα με χάσεις
….Στο ‘χω πει
Δυσκολεύεις τη ζωή μου
….Που θα βγει;
Δε σε θέλω πια κοντά μου
…….Μείνε εκεί……..
Μακριά μου …..πια κοντά μου
Δε σε θέλω ……στο ‘ χω πει
Ρ
[B]Η καρδιά σου είναι ψέμα
Και δεν έχει ούτε αίμα
Να κυλάει στο κορμί σου
Βγαίνω απ’ τη φυλακή σου
Είσαι η καταστροφή μου
Μες στο ψέμα η ζωή μου
Δεν αντέχει πια να είναι
Και σου λέω τώρα φύγε[/B]
Παρελθόν είμαι για σένα
Παρελθόν ……..
Δεν μ’ έχεις πια κοντά σου
Είμαι απών
Απ’ τα τόσα σχέδια σου
Είμαι εκτός ……..
Είναι λύση για τους δυο μας
Ο χωρισμός ………
Μακριά μου …..πια κοντά μου
Δε σε θέλω ……στο ‘ χω πει
Ρ
[B]Η καρδιά σου είναι ψέμα
Και δεν έχει ούτε αίμα
Να κυλάει στο κορμί σου
Βγαίνω απ’ τη φυλακή σου
Είσαι η καταστροφή μου
Μες στο ψέμα η ζωή μου
Δεν αντέχει πια να είναι
Και σου λέω τώρα φύγε[/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2011 |