το θύμα Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -καλημέρα καθρεφτάκο μου !
-δεν σε βλέπω και πολύ κεφάτο σήμερα σιτεμένε μου!
-ε πώς να είμαι μ αυτά που ακούω και βλέπω?
-σε καταλαβαίνω,αλλά τις πταίει?
-δεν ξέρω καθρεφτάκο μου..
-για στρέψε με στην τηλεόραση παρακαλώ
-ευχαρίστως,όλη η οθόνη δικιά σου!
-μπά,ποιά είναι αυτά τα δίποδα που αλληλοξεσκίζονται?
-είναι εκπρόσωποι μας στο κοινοβούλιο
-είναι σαν αυτούς που ψηφίζουν τους Νόμους?
-ακριβώς
-..και που μιλάνε για "Δημοκρατικές ευαισθησίες"?
-όπως τα λές !
-είναι σαν αυτούς που παίρνουνε μίζες?
-ακριβώς!
-και που παραγράφουν τίς πομπές τους?
-σωστά..
-και που έχουνε την Υπηρεσία Προσωπικών δεδομένων ,για κάλυψη τους?
-έπεσες διάνα !
-..και που ψηφίζονται απο τούτο τον ηλίθιο λαό?
-δυστυχώς ναί !
-και εσύ απο δαύτους ψηφίζεις?
-εμ,αυτοί βάζουνε υποψήφιοι..
-κρίμα..
-γιατί κρίμα καθρεφτάκο μου?
-που δεν κατάλαβες..
-τί δεν κατάλαβα καθρεφτάκο μου?
-πως εσύ είσαι ο υποψήφιος για δαύτους !
-ως τί "υποψήφιος" καθρεφτάκο μου?
-ως υποψήφιο θύμα τους χοντροκέφαλε!
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-10-2011 |