Στο φως των κεριών ο έρωτας δεν κλαίει ποτέ Δημιουργός: ierax, = kondor 9104 αμπάρι 31 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο φως των κεριών οι σκιές δεν αφήνουν
λαβές μαχαιριών ιστούς λησμονιάς
που γνέθονται εκεί φιλιά που δεν σβήνουν
ρωγμές δικαστών φωνές της καρδιάς
Ο έρωτας πια κλειδώνει με γέλιο
παλιά σιδεριά καινούργιες πληγές
ζητούν την πηγή μισό ευαγγέλιο
χαμένη ματιά κρυμμένες ψυχές
Δεν κλαίει ποτέ κι ας βρέχει σκοτάδι
λατίνι λευκό σαν παίζει ο νοτιάς
φιλί καναπέ που λιώνει το χάδι
Η αγάπη είναι εδώ κι εσύ προσπερνάς Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-10-2011 |