Όπου και να πας Δημιουργός: dimos-tzeni καλό σαββατκύριακο να έχετε Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όπου και να πας
Πάντα σε μένα θα γυρνάς
Όσο μακριά και αν πας
Ξανά σε μένα θα γυρνάς
Σε ξένα σώματα θα ψάχνεις να με βρεις
Σε ξένα χείλη θα προσπαθείς να με γευτείς
Μάταιες κινήσεις μάταια τα κόλπα
Αφού σε μένα θα γυρίσεις όπως πρώτα
Όπου και να πας
Εμένα θα ψάχνεις για να δεις
Όσο μακριά και αν πας
Την αγκαλιά μου θα αναζητάς
Η καρδιά σου θα ματώνει
Η ψυχή θα μαραζώνει
Το μυαλό σου θα αρρωσταίνει
Η απόσταση θα σε τρελαίνει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-10-2011 |