Τη γυναίκα του κολλητού μου Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξέρω πως δεν έπρεπε
Δεν ήταν σωστό
Στο ίδιο θρανίο καθόμασταν
Στο σχολειό
Μαζί υπηρετήσαμε
Και στον στρατό
Και δεν έχω μούτρα
Για να τον δω
Ντρέπομαι...ντρέπομαι...ντρέπομαι....
[B]Το μεγαλύτερό μου είναι
Από όλα της ζωής μου τα λάθη
Τη γυναίκα του κόλλητού μου
Χθες την έριξα στο κρεββάτι[/B]
Ξέρω πως δεν έπρεπε
Δεν ήταν σωστό
Στην κόλαση πως πρέπει
Να βασανιστώ
Δεν είναι δυνατό
Να το έκανα αυτό
Στον αδελφικό μου φίλο
Τον κολλητό
Ντρέπομαι...ντρέπομαι...ντρέπομαι....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-10-2011 |