Όσα ένοιωθα για σένα Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ζωή μου ένα δράμα
Κι αν περίμενα το θαύμα
Δεν υπάρχει λογική……
Η καρδιά σου είναι εκείνη
Που ‘χει όλη την ευθύνη
Να αγαπήσει δε μπορεί
Ρ
[B]Σκότωσα όσα ένοιωθα για σένα
Κι είπα πως θα είμαι στα χαμένα
Μακριά απ’ τη ψευτιά σου
Την αχάριστη καρδιά σου
Που δε ξέρει ν’ αγαπά
Σκότωσα και την καρδιά μου
Την τσαλάκωσα μπροστά μου
Για να δω πως δε τολμάει
Άλλο εσένα ν’ αγαπάει
Κι έχω φύγει μακριά[/B]
Ζούσα πάντα σε μια τρέλα
Ένοιωσα καλά το ψέμα
Που μου έδωσες εσύ
Αποτύπωμα στο σώμα
Έχει αφήσει στη ψυχή μου
Η δική σου η πληγή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-10-2011 |