περιστασιακα ...δεν αγαπας Δημιουργός: puzzle, τζενη μια ομορφη καλημερα σε ολους σας..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια περιπετεια μικρη...... του ερωτα και της ζωης..
ζητας να ζησουμε εμεις ..ψαχνοντας νοημα να βρεις...
μεσα απο αισθησεις δανεικες ...απομακρες, μηδενικες....
μια παρενθεση λοιπον στο στειρο σου αυτο παρον...
Μια αντανακλαση ζωης ....με περιτυλιγμα ψυχης....
αισθησεις τρυφερες.... περιστασιακες ...μοναχικες....
και της καρδιας σου το κενο.... να ειναι παντα εκει παρον...
σε μια πλανη αισθησιασμου με αισθηση αποπροσανατολισμου....
Και μενει εκεινο το κενο που σε κανει πιο μοναχικο...
γιατι δεν υπαρχει μοιρασμα καρδιας ...μεσα εκει στην μοναξια...
οι πορτες της ψυχης ειναι κλειστες με αισθησεις ματωμενες ξυραφιες...
ματαιες προσπαθειες φυγης απο μια ζωη που ειναι πληγη....
Ετσι σου φερετε η ζωη οταν αρνησε να την ζεις...
και απο φοβο μηπως πληγωθεις υψωνεις τειχος στην ψυχη...
και απροσπελαστη λοιπον πνιγεται μονη στο παρον.....
νιωθοντας μονο τις στιγμες...που ειναι απλα προσωρινες....
Τολμησε να βγεις εξω στο φως ...να ανασανεις ουρανο....
αγαπη μεσα να ριζωσει ...και η ψυχη θα ξανανιωσει...
ανοιξε χωρο στην καρδια να κατοικησει η ομορφια...
που δημιουργειται οταν εμεις γινουμε ενα στην ψυχη......
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-11-2011 |