Δεν Ειναι Μπεγλερια Οι Καρδιες Δημιουργός: ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΓΛΕΡΙΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ
Εύα είναι τα’ όνομα σου
σαν της Εύας κι η καρδιά σου.
Μήλο πιάνεις μήλο αφήνεις
κι όλο παίρνεις μα δε δίνεις.
Σαν τη μέλισσα πετάς ,
τρυφερούς ανθούς κεντάς.
Kι όταν νοιώσεις τους πονάς,
σ’ άλλο ανθό φεύγεις και πας.
Ξέρω πως ζητούν πολλοί,
από σένα ένα φιλί.
Ραντεβού εύκολα κλείνεις ,
κι όλο δικαιολογίες δίνεις.
Μα είναι πια καιρός να μάθεις ,
πριν ζημιά και συ να πάθεις,
δεν είναι μπεγλέρια οι καρδιές
να τις παίζεις όπως θες….
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-11-2011 |