Ξέρω Δημιουργός: zanneiotisa, Αναστασία-Νικολέττα Αγάθου Καλό ξημέρωμα... 13 ημέρες ακόμα !!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξέρω τι θες
Και ξέρω τι ζητάς
Ξέρω τι είπες χθες
Κι ότι το μετανιωσες με μιας
Ξέρω τι κοιτάς
Και ξέρω τι μετράς
Ξέρω τι γυρνάς
Και ξέρω από που περνάς
Ξέρω τι ώρα ειναι
Και ξέρω τι θα πει ζωή
Ξέρω πόσα λεπτά μένουν
Και ξέρω πόσες ζωές ανα δευτερόλεπτο πεθαίνουν
Ξέρω με τι θα γυρίσεις
Και ξέρω τι στο αυτί μου θα ψιθυρισεις
Ξέρω με τι θα θεραπευσεις
Και ξέρω τι θα σκοπέψεις
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-11-2011 |