Kαι είναι κρίμα Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χάθηκες απόψε πάλι χάθηκες
Στα στήθια μου πως άναψες
Φωτιά που μ’ έχει κάψει
Έλεγες τα λόγια που μου έλεγες
Υπόσχεση δε κράτησες
Μονάχο μου με άφησες……..
Και μ’ έχεις πια ξεχάσει
Ρ
[B]Έχεις ανοίξει τις πληγές
Και του κορμιού μου οι αντοχές
Μ’ αφήνουν τώρα και με καις
Με ότι κάνεις κι ότι λες ……….
Και δεν σε νοιάζει ούτε πονάς
Μ’ αφήνεις και με παρατάς
Στο χείλος είμαι του γκρεμού
γιατί εσύ δε μ’ αγαπάς
……Και είναι κρίμα να ‘μαι το θύμα
Που με τελειώνεις… και γελάς……..[/B]
Άφησα το δάκρυ μου το άφησα
Το πρόσωπο σκοτείνιασε
Και έχει ξεθωριάσει
Άδειασε ο πόνος πάλι άδειασε
Ποτό μέσα στις φλέβες μου
κι αυτή η νύχτα που έρχεται
Να δω πως θα περάσει
Ρ Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-11-2011 |