Την μαργαρίτα μην μαδάς Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης πίστευε σε αυτό που αγαπάς ,, κερδίζεις πολλά ................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια μαργαρίτα όμορφη
στα χέρια σου κρατούσες,
και άρχισες να την ρωτάς
για αυτόν που αγαπούσες .
Μ΄ αγαπά δεν μ΄ αγαπά
τα πέταλα τραβούσε ,
είχες τον φόβο μέσα σου
αν όχι συναντούσες .
Την μαργαρίτα πέταξες
πριν την τελειώσεις ,
την όμορφη αγάπη σου
δεν πρέπει να πληγώσεις .
Εάν είναι η αγάπη αληθινή
δεν πρέπει να φοβάσαι,
την μαργαρίτα πέταξε
ήσυχη να κοιμάσαι .
Εφόσον ξέρεις σ΄ αγαπά
πειράματα μην κάνεις ,
δώσε αγάπη αληθινή
τον πόνο σου να γιάνεις .
Άγγελος 2/11/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-11-2011 |