Δεν μπορείς Δημιουργός: monajia, ΚΟΝΤΙ ΝΤΙΝΑ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν μπορείς να καταλάβεις,
δεν μπορείς,
πως μαζεύω τα συντρίμια ,
μιάς ζωής,
δεν μπορείς να καταλαβείς,
το γιατί
κλαίω μοναχός μου ,
σαν παιδί..
δεν μπορείς να καταλάβεις,
πως πονάω,
και τις νύχτες στα μπαράκια,
ξενυχτάω..
δεν μπορείς να καταλάβεις,
πως αισθάνομαι,
στο ποτήρη του ουίσκη,
όταν χάνομαι...
δεν μπορείς να καταλάβεις,
δεν μπορείς,
πως σε βλέπω με τα μάτια,
της ψυχής....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ............... Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-11-2011 | |