Zήσε Δημιουργός: θαλασσοπούλι Η ζωή κυλάει και δεν αφήνει περιθώρια να σκεφτόμαστε τα λάθη, πρέπει να προχωρούμε μπροστά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ζήσε!!!
Μη σε παίρνει από κάτω η κακία
Μη διαβάζεις τι γράφει η ιστορία
Ζήσε τώρα τη ζωή σου
Στήριξε την απόφαση σου
Μην ακούς πέρα από την ψυχή σου
Ακολούθησε την διαίσθηση σου
Κλείσε τα αυτιά στις συμβουλές
Ζήσε τώρα μόνο όπως θες!
Δεν υπάρχει μετά, μόνο το Tώρα
Άστο το μετά όταν έρθει η ώρα
Που ξέρεις αν θάσαι εδώ
Η θάχεις ανέβει στον ουρανό
Ποτέ δεν ξέρεις αν έχεις χρόνο
Ζήσε το τώρα κι αυτό μόνο!
Κλείσε τα αυτιά σου στις συμβουλές
Ζήσε τις στιγμές σαν νάναι μοναδικές!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-11-2011 |