Παραμιλάω Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν έχω άλλο τρόπο
Να βρω μια κάποια λύση
Και το πιοτό απόψε
Πάλι θα με διαλύσει
Θα ζαλιστώ
Θέλω να σε ξεχάσω
Απ’ το μυαλό να φύγεις
Να σβήσω κάθε σκέψη
Μ’ ακόμα επιμένεις
Θα τρελαθώ
Ρ
[B]Παραμιλάω
Κι ούτε ξέρω που πηγαίνω
Όπου κι αν πάω
Στη φωτιά σου πάντα μένω
Παραμιλάω
Το σκοτάδι νύχτα ξημερώνει
Κι αν σ’ αγαπάω
Το ψέμα σου με αποτελειώνει[/B]
Δεν ξέρω τι συμβαίνει
Και πως θα το αντέξω
Εσύ να έχεις φύγει
Τη μοναξιά μου έχω
Φίλη καλή
Θέλω να σε ξεχάσω
Να βρω τον εαυτό μου
Να σβήσω όλα τα λάθη
Και το παράπονο μου
Που δίνεις εσύ……..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-11-2011 |