Άφεση αμαρτιών Δημιουργός: ferelpis, αρτέμης αξαρλής Με φιλική αγάπη. Καλημέρα σε όλους. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
κουπλέ
Έριξες τον ίσκιο σου βαρύ,
στο αίθριο λιοστάσι των ονείρων.
Γύρισες ανάποδα τη γη,
με εγωισμό εκτός ορίων!
Φταις, κι’ όμως δε σκέφτομαι στιγμή
τείχη αδιαφορίας ν’ ορθώσω.
Σε αγαπώ, ετούτο μόνο μου αρκεί
θυσιάζω κάθε τι, μη σε πληγώσω!
ρεφρέν
Έρμαιο κατάντησα, φτερό,
στην απόχη της αγάπη σ’ αργοσβήνω
όλα τα υπομένω κι’ αν πονώ,
άφεση αμαρτιών, σου δίνω!
Κουπλέ
Άγγιξες ευαίσθητη χορδή
στη ανόθευτη αρμονία της ψυχής μου
ερμηνεύοντας, με φάλτσα υπερβολή
ρέκβιεμ που ορίζει τη ζωή μου.
Σφαίρα τελευταία στο κορμί
ρίξε μου την άρνηση σου ωστόσο,
δίπλα σου αν …πεθάνω σαν σκυλί
πάλι ευθύνες, δε θα σου χρεώσω.
ρεφρέν
Έρμαιο κατάντησα, φτερό…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-11-2011 | |