Γλυκος Νοεμβρης Δημιουργός: 10/11/10, poppie Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΓΛΥΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ...
Τις τελευταίες δυο μέρες
σκεφτομαι, τις τελευταίες
στιγμές μαζί σου...
τις τελευταίες δυο μέρες
σκεφτομαι πως εικόνες
παραμύθιού ξεπηδούν
στην ζωή μου...
τα τρυφερα σου λόγια
κελαιδισματα στ αυτιά μου
ανοιξιάτικα, μες τον Νοεμβρη...
και η ψυχή σου ανοιξη κι αυτή
μόνο άνοιξη...
γλυκιέ μου σε δυο μέρες
πάει ένας χρόνος
που οι μέρες μου οι μήνες
μου θελουν να ανασαίνουν για σένα!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-11-2011 |