Η Αρχηγάρα Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Τα παιγνίδια θέλουν κότσια,γιατ' αλλιώς,η αρχηγάρα,απ' τη μια στιγμή στην άλλη,καταντάει..αρχιδάρα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η ΑΡΧΗΓΑΡΑ
Οταν είμαστε παιδάκια,
στα παιγνίδια μας,-για πλάκα-
βγάζαμε για αρχηγό μας,
κάποιονε πολύ...μαλάκα.
Η μεγάλη αρχηγάρα,
-λέμε για μεγάλο βλάκα-
έβαζε υπαρχηγό του,
κάποιον άλλο..πιό μαλάκα.
Κάποτε, τον αρχηγό μας
τον προγκίξαμε-τον βλάκα-
και βρεθήκαμ'-οι "μαλάκες"-
κάτ' απ' τον αρχιμαλάκα.
-----------------
Τρομερό, εις τα παιγνίδια
όπου δεν σηκώνουν πλάκες,
κάποιος γνήσιος μαλάκας
ν' άρχει σε...μασκέ μαλάκες.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-11-2011 | |