Αχ πονηρούλα μου μικρή (παραδοσιακό δημοτικό Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης αμυγδαλιά μην βιάζεσαι γρήγορα να ανθήσεις Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αχ πονηρούλα μου μικρή
είσαι μικρή ακόμα
είσαι μικρή ακόμα
για να φιλάς στο στόμα .
Είσαι μικρή και άπειρη
πρέπει να μεγαλώσεις
και τον μεγάλο έρωτα
τότε να τον νιώσεις .
Αχ πονηρούλα μου μικρή
τους άντρες μην κοιτάζεις
με της γλυκές σους της ματιές
σ΄ όλους μπελάδες βάζεις .
Είσαι μικρή και όμορφη
πολλοί σε λαχταράνε
και οι ματιές σου έκαναν
καρδιές για να χτυπάνε .
Μην είσαι επιπόλαιη
είσαι μικρή ακόμα
πρέπει να ξέρεις τα φιλιά
ανάβουν το σώμα .
Και τότε πια θα είναι αργά
για να τα σταματήσεις
γιατί ανάβεις μια φωτιά
δύσκολα να την σβήσεις .
Άγγελος 4/11/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-11-2011 |