οι αλίμονοι (παπ) Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-τάμαθες τα νέα ψηλέα μου?
-ποια νέα γείτονα ?
...
-βρήκανε Πρωθυπουργό !
-και πώς τον λένε?
-ΠΑΠαδήμο !
-δεν μου ακούγεται καλό !
-γιατί παραμορφωμένε μου?
-γιατί έχουμε άλλους δύο ΠΑΠ
-εννοάς τον ΠΑΠ ανδρέου και τον ΠΑΠούλια?
-ακριβώς !
-κι αυτό σε τί βλάφτει?
-απλά είναι πλεονασμός φίλε μου !
-και γιατί είναι πλεονασμός παραμορφωμένε μου ?
-γιατί αρκούσε μόνο ένας ΠΑΠ ,για να θάψει όλο το χωριό !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-11-2011 |