Αίμα ειν'ο έρωτας Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλησπέρα φίλοι μου......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έβαψα τα χείλη μου με κόκκινο κρασί
τα δικά σου φίλησα κι έγιναν πληγή
κι η πληγή απλώθηκε μες τα σωθικά
τόσο χρώμα αντίκρισα πρώτη μου φορά
Αίμα ειν΄ο έρωτας που με συντηρεί
πόνος η αγάπη σου που κρατάει πολύ
θάνατος τα χάδια σου φλόγα το φιλί
φίλα με ν΄ανάψω σαν χλωμό κερί
Πέθανα και έζησα πάνω στη στιγμή
σφάλισα το άρωμα που΄χες στο κορμί
λήστεψα τα όνειρα που΄κρυβες στο νου
τα΄κανα δικά μου μα ήταν αλλουνού
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-11-2011 |