νομιζες πως εισαι εδω μα εισαι εκει Δημιουργός: newdimitris, dimitris Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info τι να κανω να μην με μισησεις
και να προχωρησεις στην ζωη
ολα οσα εχω αγαπησει
τα πετας σε καθε μια στιγμη
εχεις το μυαλο σου φυλακισει
κι ο εγωισμος σου πειρατης
ολα τα καλα τα αποριπτεις
κι απ το παθος σου εισαι τυφλη
δεν ξερεις,
που πηγαινεις
εισαι νομιζες εδω
μα εισαι εκει
στην τρελα
ευκολα πας να χαθεις.
δεν περναει μερα που θα φυγεις
γυρνας σαν τιποτα δεν θα συμβει
και συγνωμη λες οταν γυριζεις
γινεσαι στα αισθηματα σκληρη
ηρθε η ωρα να σου πω να φυγεις
να γιατρεψω μονος την πληγη
και η θλιψη μου να με αφησει
το χαμογελο να ξαναρθει
too dimitris aspiotis
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-11-2011 |