μια καληνυχτα Δημιουργός: newdimitris, dimitris Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ηθελα να σε κρατησω
μα εσυ εφυγες
το ξημερωμα σε εχασα
που περασε
ηθελα να κοιμηθεις
και το βραδυ να μου πεις
καληνυχτα
ειμαι εδω μην φοβηθεις
μυρωδιες που μου αφησαν οι αγαπες
καθε βραδυ και στην αγκαλια μου να σαι
ενα γεια σου να μου πεις
ειμαι εδω μην φοβηθεις
καληνυχτα
στα φιλια μου να χαθεις
ηθελα να σε ξεχασω
μα δεν τελειωσε
ηρθες βραδυ
και ξημερωμα δεν περασε
ειχες φυγει το πρωι
αγκαλια ολη την νυχτα
καληνυχτα
ειχες πει πριν κοιμηθεις
περαστικες εγιναν ολες οι αγαπες
μια βροχη και σβησαν ολες, αυταπατες
καθε ενα γεια σου και σιωπη
ολη την νυχτα αγκαλια
μια καληνυχτα
στα φιλια για να χαθεις
too dimitris aspiotis
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-11-2011 |