Πάω στα μέρη τα παλιά ( καντάδα ) της παρέας Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης αναμνήσεις αξέχαστες, το μυαλό πάντα της θυμάται ......του πάει ότι μουσική σας αρέσει Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι η νύχτα σκοτεινή
και σιγώ ψιχαλίζει ,
και μια νύχτα απτά παλιά
εμένα μου θυμίζει .
Ο ύπνος τώρα δεν μπορεί
να με καθησυχάσει ,
τα λόγια που μου έλεγες
δεν θέλει να ξεχάσει .
Είναι πολλά που σκέπτομαι
ποτέ δεν θα ξεχάσω ,
τα έχω μέσα στο μυαλό
δεν θέλω να τα χάσω .
Τη νύχτα έχω συντρόφια
είναι παρηγοριά μου ,
το σιγανό ψιλόβροχο
πλένει τα δάκρυα μου .
Πάω στα μέρη τα παλιά
τα βλέπω και δακρύζω ,
τον χρόνο όμως δεν μπορώ
πίσω να τον γυρίζω .
Άγγελος 17/11/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-11-2011 |