Η Γιάπισσα Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλό απόγευμα στη παρέα σας!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I]Η ΓΙΑΠΙΣΣΑ[/I]
[B]Από τρελή αντάρτισσα,
Έγινες γραφειοκράτισσα,
Και από ακτιβήστρια,
Ψυχρή υπολογίστρια.
Μα έλα που σε αγάπησα,
Όταν δεν ήσουν γιάπισσα,
Για αυτό και ας τη πάτησα,
Το λόγο μου τον κράτησα.
Από καλή συντρόφισσα,
Περνιέσαι για αρχόντισσα,
Και από φεμινίστρια,
Μια δεινή εκμαυλίστρια.
Μα έλα που σε αγάπησα,
Όταν δεν ήσουν γιάπισσα,
Για αυτό δε τα παράτησα,
Και κάνω ζωή σακάτισσα.[/B][/align]
[align=right]+ 22/11/11
Παντελής Στρογγυλός[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-11-2011 | |