η δύση Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-καλησπερούδια καθρεφτάκo μου !
-καλώς τον πουρέιτζερ με την λωλάδα του..
-καλώς βρεθήκαμε λοιπόν !
-όλα καλά?
-όλα καλά καθρεφτάκο μου !
-όμως σε βλέπω όσο πας και ρυτιδιάζεις !
-φυσικό επακόλουθο ,καθώς διαβαίνω το μονοπάτι προς τη δύση
-ώστε για σένα υπάρχει δύση?
-για όλα τα πλάσματα της φύσης !
-εγώ όμως δεν δύω ποτέ !
-εσύ είσαι ένας καθρέφτης
-σωστά !
- κινδυνεύεις μόνο από σπάσιμο !
-μη μου τα χαλάς τώρα !
-όμως ακόμα και τότε δεν δύεις !
-πως γίνεται αυτό για να το καταλάβω?
-γιατί ακόμα κι αν γίνεις χίλια κομμάτια, σε κάθε κομμάτι σου, κάτι θα καθρεφτίζεται
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-11-2011 |