Ο Γιάννος και η Μαριώ ( Πεντοζάλη ) Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης ιστορίες πολλές φορές ήταν και αληθινές Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο Γιάνος πήγε στο βουνό
πρόβατα να κοιτάζει ,
και η Μαριώ στο σπίτι τους
τα βράδια αναστενάζει .
Του στέλνει ένα μήνυμα
τον πόνο της του λέει ,
ότι τα βράδια μόνη της
τον σκέπτεται και κλαίει .
Γιάννο μου έλα γρήγορα
τον πόνο μου να γιάνεις
το πόθο που έχω μέσα μου
εσύ να τον γλυκάνεις .
Μια εβδομάδα Γιάννο μου
φωτιά έχω αναμένει ,
άμα αργήσεις Γιάννο μου
θα την εβρείς σβησμένη .
Μετά θα είναι δύσκολο
φωτιά για να ανάψει ,
γιατί ο κουμπάρος καρτερά
νερό θα της πετάξει .
Άγγελος 14/11/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-11-2011 |