Αν ήξερα Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αν ήξερα αν ήξερα
Το πώς μέ ηθελες μονάχα
γιά μία νύχτα
να σβήσεις του κορμιού σου
τη φωτιά
δεν θα χα πέσει
των ματιών σου την παγίδα
και θά σκεφτόμουν
δίχως άλλο το μετά
Και θα σκευτώμουν
διχως αλλο το μετά
Αν ήξερα άν ήξερα
Αν ήξερα
μά με ξεγέλασες με τό χαμογελό σου
που εγώ το πιστεψα πως εχει ζεστασιά
μα με ξεγέλασες με τα γλυκά σου χείλη
που μου ψιθυριζες μέ θές ειλικρινά
αν ήξερα αν ήξερα
τό ρόλο που για μένα
είχες διαλέξει
δεν θα ανέβαινα
μαζί σου στη σκηνή
δέν θα γινόμουνα
Ποτέ ο παρτενερ σου
γιά ένα έργο
Που θά παιζεις μόνη εσύ
Για ένα έργο
που θα παιζεις μόνη εσύ
Αν ήξερα Αν ήξερα
Αν ήξερα !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-11-2011 |