Αντέχει η αγάπη Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Ένα ταξίδι η ζωή μας , ας το ζήσουμε και ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται...... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οταν η αγάπη ανθίσει
και ο κλώνος μπουμπουκιάσει
τότε μην την φοβάσαι
διπλά αντέχει η αγάπη .
Αντέχει στις κακουχίες
και στο βαρύ το κρύο
στα σκοτεινά τα βράδυα
και στην βαρυχειμωνιά.
Αντέχει όσο υπάρχουν
λουλούδια να θυμίζουν
πως η αγάπη δεν χάθει
και σου δίνει φτερά.
Αντέχει όσο υπάρχει
χαμόγελο ζεστό
και ένα όμορφο βλέμμα
να λέει ,' σ΄αγαπώ'.
Μια τέτοια αγάπη πάντα
μπορεί να αντέξει παντού
όσο θα ζει και υπάρχει
μες την καρδιά και νου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-11-2011 |