Παράξενα πού νιώθω ώρες ώρες Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος καλημέρα φίλοι μου ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παράξενα πού νιώθω ώρες ώρες
κι οί σκέψεις μου παραξενα τρελές
όλο σέ σένα μέ πηγαίνουν μές τή νύχτα
και περιμένουν τις δικιές σου ανταμιβές
πολλές οι υποσχέσεις που χεις δώσει
μέσα στό χρόνο και προσμένω τις χαρές
τίς μέρες μου μαζί σου άς περνούσα
καί οί νύχτες μου άς μού φένονταν τρελές
παράξενα πού νιώθω ώρες ώρες
όταν μές στά σκοτάδια σέ ζητάω
δεν θέλω όμως νά μιλάω μονος μου
μά ούτε καί εσένα νά σέ τυρρανάω
πολλές οι υποσχέσεις που χεις δώσει
μέσα στό χρόνο και προσμένω τις χαρές
τίς μέρες μου μαζί σου άς περνούσα
καί οί νύχτες μου άς μού φένονταν τρελές
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-11-2011 |