Γρηγορο Αντιο Δημιουργός: maggisoula ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εμφανίστηκες σαν άγγελος στην γή...
Σ 'εχασα για πάντα απ τη ζωή...
Μου έλειψες και πήρα να στο πω...
Μου τ κλεισές και μου πες σε μισώ...
Να θυμάσαι τις στιγμές...
Που περάσαμε μαζί...
Έστω και για λίγο...
Που μασταν μαζί...
Μου εμπιστεύτηκες πολλά...
Γι αύτο και σ χασα ξανά...
Να προσέχεις μια ζωή...
Και εγώ θα είμαι εκεί...
Να θυμάσαι τις στιγμές...
Που περάσαμε μαζί...
Έστω και για λίγο...
Που μασταν μαζί...
Χαρά να ονομάζεται η ζωή σου...
Και να προσέχεις την εύθραυστη ψυχή σου...
Μάτια Μελαγχολικά....
Που μου καψαν την καρδιά...
Να θυμάσαι τις στιγμές...
Που περάσαμε μαζί...
Έστω και για λίγο...
Που μασταν μαζί...
Στίχοι:Αναστασια για τον....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-12-2011 |